Seguim amb esports adaptats i molta més aigua!

Hola, families!

Avui, dijous amb altes temperatures, els participants del casal esportiu han jugat i gaudit de l’aigua per superar la xafogor.
Una excursió en kayak els esperava als esportistes dels grups 1 i 2. Han remat a mar obert per arribar a altres platjes on han muntat el picnic. Després, han reprès forces per tornar de l’escola i agafar les bicicletes cap al pavelló. Jornada molt ben treballada dels grans tant a l’aigua com dalt la bicicleta.

Els nanos dels grups 6, 7 i 8 han passat el matí al pavelló i a la piscina. Han practicat els esports adaptats experimentant les sensacions dels esports com volei, atletisme d’obstacles i d’altres. Han tingut el rols de guia i corredor per recorrer circuits i fer activitats adaptades. També els ha tocat el torn del futbol sala al pavelló. Jocs i partits per cooperar i fer el major nombre de gols. Començant per l’escalfament i técnica per acabar amb els partits. Tot aixó ho han lligat amb una hora de piscina per fer front a la calor. L’han aprofitat per tenir una estona de jocs i relax per un dia mogut.

Els grups 3, 4 i 5 també han sapigut sobrepassar el matí fent esports d’equip i tradicionals d’una manera molt divertida. No s’han quedat sense la seva hora de piscina, tampoc. Han unit forces per jugar també als esports adaptats, mantenint un ritme de joc i competició molt alt i amb molt bones sensacions. Un sol gran grup per fer del camp de futbol un espai inclusiu. També han jugat a rugby flag, una modalitat de rugby sense contacte, però amb molt altes espectatives. Deixant de banda els esports d’equip i competitius, han estat molt entretinguts amb jocs populars i tradicionals d’arreu del territori.

Estem llestos per concloure amb la primera quinzena! Fins demà!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio