Seguim amb esports adaptats i molta més aigua!

Hola, families!

Avui, dijous amb altes temperatures, els participants del casal esportiu han jugat i gaudit de l’aigua per superar la xafogor.
Una excursió en kayak els esperava als esportistes dels grups 1 i 2. Han remat a mar obert per arribar a altres platjes on han muntat el picnic. Després, han reprès forces per tornar de l’escola i agafar les bicicletes cap al pavelló. Jornada molt ben treballada dels grans tant a l’aigua com dalt la bicicleta.

Els nanos dels grups 6, 7 i 8 han passat el matí al pavelló i a la piscina. Han practicat els esports adaptats experimentant les sensacions dels esports com volei, atletisme d’obstacles i d’altres. Han tingut el rols de guia i corredor per recorrer circuits i fer activitats adaptades. També els ha tocat el torn del futbol sala al pavelló. Jocs i partits per cooperar i fer el major nombre de gols. Començant per l’escalfament i técnica per acabar amb els partits. Tot aixó ho han lligat amb una hora de piscina per fer front a la calor. L’han aprofitat per tenir una estona de jocs i relax per un dia mogut.

Els grups 3, 4 i 5 també han sapigut sobrepassar el matí fent esports d’equip i tradicionals d’una manera molt divertida. No s’han quedat sense la seva hora de piscina, tampoc. Han unit forces per jugar també als esports adaptats, mantenint un ritme de joc i competició molt alt i amb molt bones sensacions. Un sol gran grup per fer del camp de futbol un espai inclusiu. També han jugat a rugby flag, una modalitat de rugby sense contacte, però amb molt altes espectatives. Deixant de banda els esports d’equip i competitius, han estat molt entretinguts amb jocs populars i tradicionals d’arreu del territori.

Estem llestos per concloure amb la primera quinzena! Fins demà!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio