Hola, famílies!

Dimarts superat amb èxit com era d’esperar! Semblava que no feia tanta calor com ahir, però tot i els núvols feia molta xafogor. Res ens pot aturar per divertir-nos, per nosaltres són molt importants les pauses d’hidratació i més fent esport sense parar!

Avui, els monitors estaven esperant que vinguessin tots els infants per començar les activitats. Hem fet al principi jocs de coneixença per saber-nos els noms dels companys, jocs per escalfar com el `pixi´. Després hem seguit practicant l’esport que ahir vam conèixer.

Intentem sempre tenir en compte l’espai per poder practicar l’esport en les millors condicions, els nostres monitors planifiquen les seves sessions segons l’espai que tenen. A les segones sessions hem fet circuits tècnics, finalitzacions, etc., per posar a prova les nostres capacitats motrius.

La tercera part de la sessió, alevins i infantils han gaudit moltíssim, tenien ganes d’anar a la pisicina. No han sortit de l’aigua en cap moment, s’han tirat de totes les formes possibles. Els més petits han posat en pràctica tot el que els hi han ensenyat els seus monitors!

Després de fer les activitats, han anat a dinar a casa i els altres companys hem anat a dinar per últim dia Palau d’Esports per la Granollers Cup. Hem menjat macarrons amb tomàquet, hamburguesa de vedella i, per acabar, un plàtan per recuperar tota l’energia. Els macarros hem repetit una, dos fins i tot tres vegades!

A l’acabar de dinar, hem pogut gaudir de temps lliure! I, després, hem agafat les motxiles i cap a casa! Hem gaudit d’allò més! La setmana promet…!

Fins demà, famílies!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio