Seguim al Casal Esportiu!

Hola, famílies!

Dimarts superat amb èxit com era d’esperar! Semblava que no feia tanta calor com ahir, però tot i els núvols feia molta xafogor. Res ens pot aturar per divertir-nos, per nosaltres són molt importants les pauses d’hidratació i més fent esport sense parar!

Avui, els monitors estaven esperant que vinguessin tots els infants per començar les activitats. Hem fet al principi jocs de coneixença per saber-nos els noms dels companys, jocs per escalfar com el `pixi´. Després hem seguit practicant l’esport que ahir vam conèixer.

Intentem sempre tenir en compte l’espai per poder practicar l’esport en les millors condicions, els nostres monitors planifiquen les seves sessions segons l’espai que tenen. A les segones sessions hem fet circuits tècnics, finalitzacions, etc., per posar a prova les nostres capacitats motrius.

La tercera part de la sessió, alevins i infantils han gaudit moltíssim, tenien ganes d’anar a la pisicina. No han sortit de l’aigua en cap moment, s’han tirat de totes les formes possibles. Els més petits han posat en pràctica tot el que els hi han ensenyat els seus monitors!

Després de fer les activitats, han anat a dinar a casa i els altres companys hem anat a dinar per últim dia Palau d’Esports per la Granollers Cup. Hem menjat macarrons amb tomàquet, hamburguesa de vedella i, per acabar, un plàtan per recuperar tota l’energia. Els macarros hem repetit una, dos fins i tot tres vegades!

A l’acabar de dinar, hem pogut gaudir de temps lliure! I, després, hem agafat les motxiles i cap a casa! Hem gaudit d’allò més! La setmana promet…!

Fins demà, famílies!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio