Rebem una visita molt especial

Hola, famílies!

Ens fa molta il·lusió explicar-vos l’activitat que vam realitzar el passat dissabte. Vam rebre una visita de nois i noies dels Estats Units, concretament de Brooklyn. També es van sumar els nostres infants de l’Esplai de la Llagosta per donar-los una benvinguda com es mereixen.
 
El primer que vam fer va ser una cercle on allà es va concentrar molta eneria positiva, vam dir cadascun de nosaltres com ens dèiem i després vam jugar al pistoler, també per trencar una mica el gel. Una vegada vam agafar la confiança entre nosaltres, els hi vam explicar un joc molt típic d’aquí, el mític arranca-cues. Ho van passar d’allò més bé, i, tot i que al principi no entenien molt bé la finalitat del joc, finalment van agafar el punt i va ser molt entretingut per ells.
 
Per últim va fer un partit de futbol o soccer, com ells li diuen, i aquell partit va semblar la final de la Champions League, com van competir els dos equips, sempre des de la màxima esportivitat. Al finalitzar els hi vam preparar un petit pica pica perquè marxessin amb un bon record. 
 
Per nosaltres ha sigut una experiencia gratificant poder compartir experiències i/o vivències amb persones d’un altre país amb diferent cultura, esperem poder repetir l’any vinent! No us perdeu aquest mes de Maig que venim molt fort! Fins aviat!
 
——————————————————————————————————————————
 
¡Hola, familias!

Nos hace mucha ilusión explicaros la actividad que realizamos el pasado sábado. Recibimos una visita de chicos y chicas de Estados Unidos, concretamente de Brooklyn. También se sumaron nuestros niños del Esplai de la Llagosta para dar una bienvenida como se merecen.

Lo primero que hicimos fue una círculo donde allá se concentró mucha energía positiva, dijimos cada uno de nosotros como nos llamamos y después jugamos al pistolero, también para romper un poco el hielo. Una vez cogimos confianza entre nosotros, les explicamos un juego muy típico de aquí, el mítico arranca-colas. Lo pasaron a las mil maravillas, y aunque al principio no entendían muy bien la finalidad del juego, finalmente cogieron el punto y fue muy entretenido para ellos.
 
Por último hizo un partido de fútbol o soccer, como ellos le dicen, y el partido pareció la final de Champions League, como compitieron los dos equipos, siempre desde la máxima deportividad. Al acabar les preparamos un pequeño pica pica para que marcharan con un buen recuerdo.

Para nosotros ha sido una experiencia gratificante poder compartir experiencias y/o vivencias con personas de otro país con diferente cultura, esperamos poder repetir el próximo año! No os perdáis este mes de mayo que venimos muy fuerte! Hasta pronto!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio