Primer dia al Casal Esportiu!

¡Hola, families!

Avui ha sigut el primer dia de casal i, tot i la calor, no ens han pogut parar! Ha sigut un dia molt divertit! Voleu saber que hem fet? Doncs aquí us ho expliquem!

En primer lloc, els monitors estaven esperant amb un cartell per què els infants identifiquessin amb més facilitat quin era el seu grup i el seu monitor, després hem fet jocs de coneixença per trencar el gel i hem esmorzat per començar el dia amb força i ilusió.

Després cada grup ha treballat un esport més especific, fent tasques més específiques per fer una petita introducció de l’esport que practicaran els primers dies.

La segones sessions han sigut tasques d’aspectes bàsics com, per exemple, la passada al handbol, en el bàsquet han practicat el tir, botar amb una mà, etc.

A la tercera part de la sessió els més menuts, prebenjamins i benajmins, estaven desitjant que arribés el moment de la piscina per poder combatre millor la calor, s’han banyat i han aprofitat el temps per fer curses. Els més grans han posat en pràctica tot l’après fent un partit, la part més competitiva dels infants!

Després de fer les activitats, han anat a dinar a casa i els altres hem anat a dinar al Palau d’Esports. Hem menjat pèsols amb patates, amanida i truita amb formatge i per últim una bona poma. Tot estava molt bo!

A l’acabar de dinar, hem pogut gaudir de temps lliure!

Fins demà, famílies!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio