Polim la cançó d’El Petit Príncep!

Bona tarda, famílies!

Avui amb el grup de les unicorns hem separat els papers de l’obra teatral relacionada amb el petit príncep i hem començat a polir la cançó i… Tant a la Mireia com a l’Arnau se’ls ha quedat la pell de gallina!! Espectacular famílies!!
El grup de les Minions, també hem estat perfeccionant la cançó i està quedant molt i molt maca, el petit príncep estarà orgullós de les nostres interpretacions.
Pel que fa al lleure, amb les petites hem estat fent jocs de pilota al parc amb el nostre equip de monitores i, més tard, hem fet la final del Got Talent… QUINA XULADA
El grup dels grans, hem fet jocs cooperatius i de cohesió de grup i a la tarda hem estat fent tarda de grup, on s’han fet algunes dinàmiques relacionades amb com ens sentim amb relació al món, com ens relacionem, quines situacions es senten incòmodes i hem plantejat fer un taller de sexualitat. Ja la farem més endavant.
Per a demà, anirem a la platja de Castelldefels!

RECORDATORI PER A LES FAMÍLIES!
Demà anem a la platja de Bogatell!!!

És molt important que portem el següent material:
Banyador
Crema de sol
Gorra
Xancletes (si són tancades millor)
Roba de recanvi
Tovallola
La targeta de transport T-16
Flotador en cas que sigui necessari.

Serà una sortida de tot el dia i dinarem a un parc al costat de la platja.

Demà més i millor!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio