Paddle surf, animals exòtics i raquetes

Hola, families!

Dia d’excursions al casal esportiu. Continuem aquesta setmana sortint de casa i sumant noves experiències.

L’escola de vela d’Empuriabrava ha acollit als grups 1 i 2. Ja tenien ganes de passar a veure les activitats aquàtiques que tenen preparades els monitors de l’escola. Paddle surf XL per pal.liar la xafogor del dia d’avui. Tot i així, han guardat forces per tornar amb les bicicletes.

Per altra banda, hem tingut cares de sorpresa dels nens dels grups 6, 7 i 8 als jardins tropicals del Butterfly Park. De lluny, els més valents del casal amb els animals exòtics i els seus costums. Han agafat els animals més sociables i també han pogut alimentar-los mentre recorrien l’entorn salvatge.

Els grups 3, 4 i 5 han estrenat els esports de raqueta al pavelló amb una iniciació molt treballada en tenis i badminton. Puntuacions molt altes per als més petits en els jocs d’encert amb raqueta. Han gaudit d’un bany a la piscina, on van amb moltes ganes de seguir jugant. Altes dosis d’energia a la piscina de Castelló per completar el matí d’esport.

Demà, continuem a la platja, al pavelló i a la piscina per acabar la setmana!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio