Paddle surf, animals exòtics i raquetes

Hola, families!

Dia d’excursions al casal esportiu. Continuem aquesta setmana sortint de casa i sumant noves experiències.

L’escola de vela d’Empuriabrava ha acollit als grups 1 i 2. Ja tenien ganes de passar a veure les activitats aquàtiques que tenen preparades els monitors de l’escola. Paddle surf XL per pal.liar la xafogor del dia d’avui. Tot i així, han guardat forces per tornar amb les bicicletes.

Per altra banda, hem tingut cares de sorpresa dels nens dels grups 6, 7 i 8 als jardins tropicals del Butterfly Park. De lluny, els més valents del casal amb els animals exòtics i els seus costums. Han agafat els animals més sociables i també han pogut alimentar-los mentre recorrien l’entorn salvatge.

Els grups 3, 4 i 5 han estrenat els esports de raqueta al pavelló amb una iniciació molt treballada en tenis i badminton. Puntuacions molt altes per als més petits en els jocs d’encert amb raqueta. Han gaudit d’un bany a la piscina, on van amb moltes ganes de seguir jugant. Altes dosis d’energia a la piscina de Castelló per completar el matí d’esport.

Demà, continuem a la platja, al pavelló i a la piscina per acabar la setmana!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio