Nosaltres també fem un Mundial!

Hola, famílies!

Aquest cap de setmana l’hem començat, a l’Esplai, fent una reunió amb les famílies dels nostres joves. Sabem que les reunions normalment es fan al principi de tot, però fins ara no havíem tingut una regularitat dels infants. Heu vingut força famílies i estem molt contentes d’haver-vos pogut conèixer i d’haver creat el clima tan bo que vam poder tenir! Ens vam presentar i vam explicar el projecte de l’Esplai, què esperem, les sortides i activitats que tenim en ment… I va ser tot un èxit!

En acabat, van venir els joves i, com que nomes ens quedàven 2 hores, vam aprofitar i vam fer Aula d’Estudi. Així podien avançar feina de l’escola o repassar assignatures que els costàven més. S’ha de dir que va costar una mica que es concentressin, ja que sent cap de setmana és normal, poca gent té ganes de fer feina!

El diumenge, l’últim dia de la setmana, vam aprofitar que s’està cel•lebrant el mundial de futbol per fer-ne un nosaltres. Així doncs, ens vam dividr en equips i vam fer partits de fútbol i volei (que ja en teníem ganes!). I, per qui no tenia ganes de jugar van fer un grup d’animadors i àrbitres, així tot era més interessant!

Tot i el fred i la falta de llum, van estar jugant fins el final de l’esplai, no es cansàven mai!

Us esperem la setmana vinent!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio