Hola families!

Avui dijous al casal esportiu hem hagut d’adaptar-nos a la situació de pluja. Tot i l’aigua, els participants han pogut completar les activitats amb èxit.

Els esportistes del grup 1 han començat el matí al camp de futbol amb el rugby flag, un esport semblant al rugby tradicional amb absència de contacte. La sessió d’entrenament ha anat força bé, amb exercicis i jocs d’escalfament per al partit programat. Han continuat al pavelló per la sessió de volei pista. Els participants tenen molta estima en aquest esport d’equip que els fa cooperar amb el millor bon “rotllo”. Ha estat un torneig molt competit. A l’hora de marxar a la piscina de Castelló, s’han adonat de la que queia… canvi de plans! Passen l’últim hora a sota el sostre del pavelló jugant a jocs de taula i tradicionals.

Els més petits del grup 3 han preferit iniciar la jornada al pavelló amb la sessió de volei. Han passat una hora súper divertida amb els jocs de volei més imaginatius, programats per la seva monitora. Han estat jocs cooperatius i d’altres amb algun component competitiu, que han fet una sessió atractiva i gaudida pels esportistes. Als nanos, la pluja els ha agafat camí de la piscina,  encara amb esperances de poder tastar l’aigua…  Han acabat amb jocs de rugby flag al pavelló, per jugar amb exercicis cooperatius i per equips.

La jornada al casal del grup 2 no desmereix en absolut. Aprofiten la piscina a primera hora, abans de que caigui l’aigua que no permetrà als companys dels altres grups còrrer la mateixa sort… Amb una estona de piscina a les esquenes, tornen al pavelló per esmorzar i continuar amb la programació. Adapten el rugby flag al pavelló per competir per equips amb jocs i partits adaptats al nombre d’esportistes participants. Arriben a altes velocitats tractant de treure tots els mocadors dels malucs rivals.

Activitats i esport per un divendres més!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio