Més barques, balls i piscina

Hola famílies!

Avui al casal esportiu hem tingut una jornada marcada per les sortides en bicicleta i activitats a la piscina.

Han estat els grups 3 i 4 els que han tancat l’activitat de construcción de balses. Han mostrat molta destressa i imaginació per construir-ne algunes perfectament navegables. Les estructures plantejades pels participants han estat un èxit. Les activitats a l’escola de vela han estat sempre estones molt divertides pels participants. Avui no podía ser menys. Tornarem la propera quinzena!

Els esportistes dels grups 5 i 6 han preferit aprofitar altres espais. Comencen al pavelló d’esports per assajar balls contemporanis amb molt de ritme. Més tard, es divirteixen al camp d’esports amb jocs de taula de cartes, parxís o escacs. També han pogut dibuixar i exposar les seves obres en el grup de dibuix. Han gaudit d’una hora de piscina municipal com sempre es mereixen els més petits.

També han hagut de pedalar pel camí de La Muga els nois i noies dels grups 1 i 2. En aquest cas per practicar esports de platja i alguns a l’aigua. L’estrella ha estat el torneig de volei platja. Avui dijous també han volgut aprofitar l’última visita a la platja d’aquesta quinzena per desconectar a la sorra. Tota una merescuda estona per als esportistes d’aquests grups.

Per divendres, tenim preparada una cloenda amb inflables, jocs d’aigua i més sorpreses divertides. Porteu les vostres joguines d’aigua, que tot està per començar…

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio