Masterchef de panellets

Bon dia, famílies! Després d’una setmana sense veure’ns per fi ens tornem a trobar, quines ganes! Venim amb noves activitats i les piles ben carregades.
Esperem que estigueu gaudint el pont i aprofiteu per descansar. Com us ha anat la castanyada? O vosaltres sou dels que cel·lebreu el “Halloween”? Nosaltres ens ho hem passat molt bé!

Amb l’esplai hem volgut aprofitar la Castanyada per fer un taller de preparació de panellets, i ha estat tot un èxit. Per la nostra sorpresa, de tots els joves que han vingut, la majoria no n’havien preparat mai, i els ha agradat molt!

Per començar a fer-los, ens hem dividit per parelles i hem anat seguint les nostres instruccions. Al principi semblava que quedarien molt líquids, però a mida que hem afegit la farina d’ametlles la massa ha agafat consistència. Per decorar-los els hi hem posat encenalls de xocolata i, com que no teniem forn, els hem fet sense ous, per tant, ens els hem menjat crus. Els hem deixat reposar i, després… a berenar panellets! Estaven molt bons!

Mentre reposaven, hem aprofitat i hem estat xerrant posant-nos al dia sobre què hem fet durant el pont. Un cop havent berenat, hem mirat quines pel·lícules fan al cinema i, tot i que ha costat molt, ens hem posat d’acord i n’hem pogut triar una per anar a veure-la la setmana vinent. Ja us direm què ens ha semblat!

Finalment, per acabar el diumenge, hem aprofitat que hi havia la fira medieval de La Llagosta i hem fet una volta per veure totes les paradetes i tastar alguns dels productes, així com per jugar a diferents jocs com el futbolí, que ens encanta.

Fins la setmana vinent!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio