Jocs i MasterChef

Hola famílies!

Després d’un cap de setmana mogudet, aquest ha estat més tranquil, però això no vol dir que hagi estat menys divertit.

Vam començar amb un dissabte de jocs típics “esplaieros”. Al principi, com vam ser poquets, vam jugar al Black Stories i els va agradar bastant. A poc a poc van anar arribant més joves i vam canviar al joc de l’infiltrat el qual els va agradar molt, tant que vam fer més de 8 rondes!!!!
Quan ja hi erem tots vam jugar al Llop, un altre joc súper exitós! Si no hi heu jugat mai feu-ho, no sé què té però ens encanta! I per últim, vam fer una partida al Psicòleg, un altre joc que va agradar molt.

Diumenge vam fer un esperat MasterChef, ara feia molt temps que no en feiem un i als nostres joves els agrada molt!
Aquesta vegada vam cuinar tres menjars diferents: unes pomes decorades, uns entrepans i unes galetes de platan i civada (avena), i com podeu veure a les fotografies a l’esplai tenim tot de cuiners i cuineres, així que tot el que vam cuinar ens va quedar molt bo!!

El pròxim cap de setmana ens esperen més activitats i sortides, us mantindrem informades!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio