I aquesta setmana farem… El Petit Príncep!

Bona nit famílies!

Ha començat la segona setmana del casal que tracta sobre el teatre musical a Catalunya.
Amb el grup de grans, al ser primera hora hem fet un primer escalfament de cos i vocal on també hem inclòs jocs per coneixe’ns. Hem mobilitzat el cos, hem fet  dissociacions per mobilitzar-les i hem fet exercicis vocals. També hem repartit les diferents parts de la cançó, hem repassat tota l’estructura, hem après tota la melodia i l’hem practicat per tenir una primera base per treballar durant la setmana. I hem parlat també del musical de la setmana: EL PETIT PRÍNCEP.
Amb el grup de peques hem parlat del musical entre totes, hem après què diu la cançó i el personatge. Hem escalfat el cos, hem fet jocs de veu, ens hem après tota la cançó i hem repartit les parts i hem fet els jocs d’equip i després hem fet una estona de relax.
Pel que fa al lleure, amb el grup de Minions hem anat a fer jocs al parc per evitar la xafogor i amb els grans hem fet activitats al casal.
Per cert, ja hem batejat el grup de grans i ens direm… Unicorns!!
Per la tarda hem fet activitats al casal amb els Unicorns i amb les Minions hem començat a assajar el Got Talent.
Demà més i millor.

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio