I aquesta setmana farem… El Petit Príncep!

Bona nit famílies!

Ha començat la segona setmana del casal que tracta sobre el teatre musical a Catalunya.
Amb el grup de grans, al ser primera hora hem fet un primer escalfament de cos i vocal on també hem inclòs jocs per coneixe’ns. Hem mobilitzat el cos, hem fet  dissociacions per mobilitzar-les i hem fet exercicis vocals. També hem repartit les diferents parts de la cançó, hem repassat tota l’estructura, hem après tota la melodia i l’hem practicat per tenir una primera base per treballar durant la setmana. I hem parlat també del musical de la setmana: EL PETIT PRÍNCEP.
Amb el grup de peques hem parlat del musical entre totes, hem après què diu la cançó i el personatge. Hem escalfat el cos, hem fet jocs de veu, ens hem après tota la cançó i hem repartit les parts i hem fet els jocs d’equip i després hem fet una estona de relax.
Pel que fa al lleure, amb el grup de Minions hem anat a fer jocs al parc per evitar la xafogor i amb els grans hem fet activitats al casal.
Per cert, ja hem batejat el grup de grans i ens direm… Unicorns!!
Per la tarda hem fet activitats al casal amb els Unicorns i amb les Minions hem començat a assajar el Got Talent.
Demà més i millor.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio