Gimcanes, vela i esports de raqueta

Hola, famílies!

Continuem amb la darrera setmana de juliol coneixent noves activitats al casal.

Avui els participants dels grup 5 i 6 han obert la seva jornada jugant als jocs tradicionals al pavelló. Quina manera de moure’s a primera hora! Les seves monitores ja coneixen els seus jocs preferits, i aconsegueixen que els més petits donin el seu cent per cent. Per continuar, preparen l’activitat de la gimcana on els nanos han hagut de seguir una varietat d’emprentes i construir puzzles per completar la solució. Els grups de participants de la gimcana han demostrat bones capacitats d’investigació i d’orientació en el lloc. Com no podia ser d’una altra manera, tots dos grups marxen a la piscina abans de marxar. Segueixen practicant l’estil de nedar i jugant a l’aigua de la piscina que han fet seva.

Per al dia d’avui, l’escola de vela d’Empuriabrava esperava als més grans del casal esportiu. Tenien preparat per ells l’activitat de construcción de balses. Són els primers en montar les seves pròpies embarcacions per recòrrer les majors distàncies a l’aigua al sobre de la seva creació. Han sorgit construccions interesants i prou resistents a la navegació. Han demostrat estar molt còmodes a l’aigua amb les nocions bàsiques de navegació. Pel dia de demà, els hi espera més bicicleta pels tornejos d’esports de platja!

Grups 3 i 4 obren jornada amb una nova activitat al casal. Ha estat el torn de l’esgrima, el clàssic esport de combat que posa a prova els reflexos dels participants. Per començar, els monitors mostren la técnica més básica amb espasa per començar practicant. Han pogut fer petits jocs i duels per parelles. Completant les activitats del dia d’avui, passen per la piscina per fer competicions i jocs de pilota, al mateix temps que poden tenir una estona per ells dintre de l’aigua. Per acabar, es queden al pavelló practicant els esports de raqueta del casal. Són el bádminton i el tenis, dos esports que ja coneixen bé els esportistes que formen aquests dos grups. Han estat partits i competicions individuals i per parelles. Es nota la millora dels nens i nenes que ja acumulen un parell de sessions.

Fins demà!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio