Finalitzem la tercera setmana de Casal esportiu!

Hola, famílies!

Una setmana més al casal esportiu de Castelló d´Empúries. Els participants acaben amb un divendres amb molt de moviment.

Els grups 5 i 6 han estat els valents dalt la bici per l’activitat de ciclisme. Tots han aconseguit un

bon ritme amb el que s’han sentit més còmodes. Ara sí podem dir que el camí de La Muga queda més que assolit, fins i tot pels més petits. Han aprofitat un merescut descans a la platja, després d’esmorzar i abans de tornar a agafar les bicicletes. Jocs d’aigua i jocs de platja tradicionals per acabar la semana de la millor manera.

Jocs de taula ha sigut l’activitat que ha obert el matí dels participants dels grups 3 i 4. A l’ombra del camp de futbol, han pogut jugar al preguntados, l’escacs i altres jocs de taula més populars i divertits entre la mainada. Després, han augmentat les pulsacions amb una sessió d’handbol al pavelló. Els grups s’han enfrontat en un partit al final de la sessió. Han acabat la jornada també al pavelló, aquest cop al de bàsquet. Aquest esport està sent, sense dubte, l’esport estrella per molts dels esportistes.

Per altra banda, els grups 1 i 2 han obert amb una sessió conjunta d’handbol. Han jugat competint de bon matí per activar-se i han acabat d’esgotar tota l’energía de la setmana. Més tard s’ha dividit el gran grup per marxar cap a la piscina i al pavelló. Per acabar, han tingut la seva hora de piscina que han sapigut aprofitar com ells sols, nedant i proposant alguns jocs de pilota a l’aigua. Han tancat la setmana també amb les seves activitats més aclamades.

Seguim amb la segona setmana d’aquesta quinzena del casal. Us esperem!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio