Hola, famílies!

Avui dijous, al casal esportiu tornem al pavelló després d’aquests dos dies de sortides. Les activitats de la jornada no han deixat indiferents als esportistes dels tres grups.

Han estrenat activitat amb el joc del bijbol. Es tracta d’un esport alternatiu, col.lectiu i educatiu, on els dos equips han d’intentar fer gol a porteria. La norma permet utilizar tot el cos per tractar d’anotar. Els esportistes han gaudit d’aquest joc, que inclou regles del futbol o hàndbol. Ha resultat molt inclusiu, ja que les habilitats necessàries per competir són molt variades, i les possibilitats molt grans. Els partits han estat molt sanament competits, amb un ritme de joc alt.
Repeteixen estrena amb l’atrapa la bandera al camp de futbol. Aquest és un joc molt popular arreu del món amb moltes variants. Hi ha dos equips, el que aconsegueix la bandera dels oponents i la deposita a la pròpia base, guanya. Han aprofitat estratègies molt elaborades tal i com avançava l’activitat. L’organització dels equips ha estat molt original, sempre tractant d’ocultar les seves intencions i anticipar-se a l’altre equip. Com és habitual, els participants completen la jornada amb la sessió a la piscina amb una sessió de natació, carreres i jocs de pilota.

Tornem, un divendres més, aquest cop al pavelló, per fer més activitats i esport!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio