Esports… sense el pavelló!

¡Hola, familias!

Dijous superat amb èxit i amb molt bona nota. Tot i que ja ha iniciat la Granollers Cup i no podem utilitzar les instal·lacions, hem anat a els espais del voltant i ens ho hem passat bomba. Ara us ho expliquem!

En primer lloc, els prebenjamins i benjamins han estat a la pista d’atletisme fent una gimcana amb els seus monitors, les proves han sigut físiques i esportives, fent carreres de relleus. Després ens hem dividit el camp, hem esmorzat i hem anat al Parc Congost a fer dinàmiques de grup. Una vegada hem acabat, els infants han aprofitat per fer lliure.

Els més grans, han anat a fer una competició al camp de futbol de 1r de Maig. Disposavem de mig camp i semblava la Champions League! Quina emoció! Seguidament, ens hem canviat per poder anar i gaudir de la piscina, ja que feia molta xafugor.

Avui, el dinar ens tocava arròs amb polllastre al forn i de postre pera. Tot, com sempre, molt bo. Després, a més, hem pogut jugar tot i que estava molt ennuvolat!

Ens acomiadem, famílies! Demà darrer dia de la primera setmana!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio