Esports… sense el pavelló!

¡Hola, familias!

Dijous superat amb èxit i amb molt bona nota. Tot i que ja ha iniciat la Granollers Cup i no podem utilitzar les instal·lacions, hem anat a els espais del voltant i ens ho hem passat bomba. Ara us ho expliquem!

En primer lloc, els prebenjamins i benjamins han estat a la pista d’atletisme fent una gimcana amb els seus monitors, les proves han sigut físiques i esportives, fent carreres de relleus. Després ens hem dividit el camp, hem esmorzat i hem anat al Parc Congost a fer dinàmiques de grup. Una vegada hem acabat, els infants han aprofitat per fer lliure.

Els més grans, han anat a fer una competició al camp de futbol de 1r de Maig. Disposavem de mig camp i semblava la Champions League! Quina emoció! Seguidament, ens hem canviat per poder anar i gaudir de la piscina, ja que feia molta xafugor.

Avui, el dinar ens tocava arròs amb polllastre al forn i de postre pera. Tot, com sempre, molt bo. Després, a més, hem pogut jugar tot i que estava molt ennuvolat!

Ens acomiadem, famílies! Demà darrer dia de la primera setmana!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio