Esport i més esport!

Hola families!

Jornada de grans èxits per als nens i nenes dels grups 5, 6, 7 i 8. Les grans distàncies de La Muga no han evitat que els petits puguin gaudir jugant i de l’aigua a la platja d’Empuriabrava. Tots uns campions! Aparquen les seves bicicletes per aquesta setmana, després d’uns inicis de casal esportiu sobre rodes.

A l’aigua també han passat part del dia les noies i nois dels grups 1 i 2. La piscina municipal de Castelló ha acollit per primer cop als més grans del casal. Superada amb nota la iniciació al bàsquet per la seva part, per acabar competint en jocs populars. Tot aixó al nostre pavelló.

També els grups 3 i 4 han gaudit de l’aigua de la piscina fent de les seves amb jocs i esquitxades. Al pavelló i al ritme de la música, han completat el dia al pavelló jugant a bàsquet i buscant el millor llançador.

Demà, els grups 1 i 2 continuen amb esports nàutics. Els nanos del 6,7 I 8 visiten el Zoo. Grups 3 i 4 al pavelló i a l’aigua… Us esperem!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio