Hola families!

Jornada de grans èxits per als nens i nenes dels grups 5, 6, 7 i 8. Les grans distàncies de La Muga no han evitat que els petits puguin gaudir jugant i de l’aigua a la platja d’Empuriabrava. Tots uns campions! Aparquen les seves bicicletes per aquesta setmana, després d’uns inicis de casal esportiu sobre rodes.

A l’aigua també han passat part del dia les noies i nois dels grups 1 i 2. La piscina municipal de Castelló ha acollit per primer cop als més grans del casal. Superada amb nota la iniciació al bàsquet per la seva part, per acabar competint en jocs populars. Tot aixó al nostre pavelló.

També els grups 3 i 4 han gaudit de l’aigua de la piscina fent de les seves amb jocs i esquitxades. Al pavelló i al ritme de la música, han completat el dia al pavelló jugant a bàsquet i buscant el millor llançador.

Demà, els grups 1 i 2 continuen amb esports nàutics. Els nanos del 6,7 I 8 visiten el Zoo. Grups 3 i 4 al pavelló i a l’aigua… Us esperem!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio