Ens perdem pel Laberint d’Horta i fem un Màsterxef!

Hola, famílies!

Hem passat un cap de setmana molt especial amb els nens i joves de l’Esplai de La Llagosta. El dia dissabte 13 d’abril, hem anat de passeig al “Laberint d’Horta”. Aquí hem pogut desenvolupar diferents jocs en equips, com ara recerca de mocadors i les amagades, que el grup ha gaudit moltíssim. També hem pogut recórrer el parc i gaudir d’un temps a la natura. Ens ha sorprès en aquesta trobada les accions de generositat i cura que té el grup els uns amb els altres. A més de converses filosòfiques súper interessants entre ells.

El diumenge 14 hem realitzat una de les activitats preferides del grup, que és “Màster xefs” preparant uns bescuits individuals. Si bé, el resultat dels bescuits no va ser el que imaginàvem, alguns nois del grup van aprendre a trencar ous i van gaudir d’un moment junts.

 


¡Hola, familias!

Hemos pasado un fin de semana muy especial junto a los niños y jóvenes del Esplai de La Llagosta. El día sábado 13 de abril, hemos ido de paseo al “Laberinto de Horta”. Ahí hemos podido desarrollar diferentes juegos en equipos, como búsqueda de pañuelos y las escondidas, que el grupo ha disfrutado muchísimo. También hemos podido recorrer el parque y disfrutar de un tiempo en la naturaleza. Nos ha sorprendido en este encuentro las acciones de generosidad y cuidado que tiene el grupo los unos con los otros. Además de conversaciones filosóficas súper interesantes entre ellos.
El domingo 14 hemos realizado una de las actividades favoritas del grupo, que es “Máster chefs” preparando unos biscochos individuales. Si bien, el resultado de los biscochos no fue el que imaginábamos, algunos chicos del grupo aprendieron a romper huevos y disfrutaron de un momento juntos.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio