Ens anem d’scape room!

Bon dia famílies!

Aquest dissabte hem fet l’última sessió d’Educlips amb l’Albert. Hem gravat les nostres produccions sobre el bullying, han quedat superbé i sembla que les hagin fet professionals. Els tres grups hem fet creacions molt diferents: el primer grup ha fet una representació sobre l’agressor per conscienciar que molts cops el que agredeix a altres repeteix patrons que veu a casa i potser també és víctima alhora que agressor. El segon grup han fet petites gravacions responent a les següents preguntes: A qui li explicaries que estàs patint bullying? Com i quan li explicaries? I quina resposta esperes? I el tercer grup han fet una història de per què és important explicar-ho. Famílies, us animem que els mireu perquè han sortit creacions per conscienciar del tema fantàstiques i no us les podeu perdre.

Diumenge vam anar a fer un Scape Room a El Cubo, a Barcelona. Un cop allà ens va rebre en Juan Carlos i vam fer dos grups, un de 12 i un altre de 9. El primer grup de 12 va entrar a fer l’escape room i l’altre vam anar a un parc, posteriorment ho vam fer a la inversa. Dins d’El Cubo vam haver de dividir el grup en 2 perquè uns van fer el scape room d’Star Wars i l’altre el de Harry Potter.
El de Harry Potter tractava de descobrir on estava amagat un llibre molt important de la pel·lícula dins d’una biblioteca màgica en 60 minuts. I el d’Star Wars tractava de què entràvem en una nau i havien d’anar fins a una planeta, desactivar els escuts per poder atacar, tornar a la nau i marxar abans que s’esgotés el temps.

Ens ho vam passar genial i vam sortir tots als grups abans que s’acabés el temps, però el millor de tot va ser la fotografia que ens van fer després de sortir de la sala amb un objecte d’aquesta per celebrar la nostra victòria.

Ens veiem el proper cap de setmana!

Ver más entradas...

se termina julio..

Buenas familias!! Primer día de la última semana de casal de julio! El turno A después de desayunar todos juntos como cada mañana las monitoras

Leer más»
Casal Verano Nou Barris 2024

Se acaba julio!

¡Hola, familias! Este lunes empezamos la quinta semana del Casal, con la que damos fin al casal de junio-julio. Como ya os hemos ido comentando,

Leer más»
Scroll al inicio