Bon dia, famílies!

Aquest dissabte hem fet la segona sessió de Educlips amb el Marc Alcaraz. Ell és psicòleg i cap del centre de Formació de Fundesplai. Amb ell vam parlar de què és el bullying i quins factors intervenen (família, agressor i institucions). També vam poder donar la nostra opinió sobre el tema i fer una estimació de quantes persones el pateixen. Va ser molt interessant perquè vam descobrir que 1 de cada 10 persones el pateix, segons estudis. Posteriorment, ens vam posar en grups de 5 o 6 i vam fer pluja d’idees sobre a qui aniria dirigit el TikTok i com el faríem. Encara ens queda la 3a sessió i ja estem esperant que sigui el següent dissabte per poder posar en pràctica les nostres idees en una gravació.

Diumenge vam tenir un taller per personalitzar la samarreta que portarem el dia de la trobada d’esplais i a les colònies. Cadascú de nosaltres va poder fer-la com més li agradava, vam poder utilitzar pintures, retoladors tèxtils, cosir i fins i tot retallar la samarreta. Totes les samarretes són molt original, alguns de nosaltres li hem posat frases i altres hem fet dissenys supermacos amb molts colors. Va ser molt divertit poder posar en pràctica les nostres habilitats artístiques. El millor de tot és que després ens la podrem endur a casa!

Aquest cap de setmana ha sigut molt productiu, així que aquesta setmana hem d’agafar forces pel pròxim cap de setmana, que encara hi ha més activitats programades per gaudir i passar-ho genial.

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio