Dia quasi passat per aigua!

Hola, famílies!

El cel estava molt ennuvolat avui, però tot i així feia molta calor. Com sempre els nostres infants han sortit per la porta amb un gran somriure! Voleu saber que hem fet? Ara us expliquem!

Aquesta setmana, els més petits (prebenjamins i benjamins), han practicat badminton i hockey, s’ho han passat bomba  al pavelló del Tub. Els nostres monitors han vigilat i han marcat unes normes perquè ningú s’emportés cap cop. La norma més important pel hockey era no aixecar l’stick per sobre la cintura. Prèviament han fet un circuit per acostar-se amb l’stick. El alevins han fet unes dinàmiques a les pistes i els infants han anat a fer un triangular al camp de futbol.

Hi ha hagut un moment que ha començat a ploure una mica, però per sort no ha sigut res. Hem pogut continuar amb les nostres activitats. Els alevins han fet dins del pavelló volei i infantils han fet competició de partits de futbol sala amb un format semblant a l’exitosa Kings League. També han fet bàdminton. Els petits han anat a la piscina i els més valents s’han banyat i els que sabien nadar han anat a la piscina gran amb els monitors i monitores.

Després han vingut a recollir els infants, i els que es quedaven a menjar han anat al Palau. Avui per dinar tocava amanida russa amb hamburguesa vegetal i, de postre, iogurt. Per nosaltres és molt important menjar una dieta equilibrada per agafar forces després de realitzar tant d’esport. Aquest ha sigut el meravellós dia que hem gaudit avui! Demà més i millor!

Fins demà famílies! Ens veiem!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio