Dia d’adéus i de moltes emocions!

Hola, famílies!

Avui ha sigut un dia una mica trist per nosaltres perquè per a alguns dels nostres infants era el seu últim dia, pero com sempre (i no podia ser menys avui), ens ho hem passat pipa! Hem fet moltes coses, les voleu saber????

Els nostres prebenjamins han anat al camp de futbol, han fet jocs per escalfar i circuits prèviament abans d’iniciar el partits. El benjamins han seguit amb la seva competició de handbol, bàsquet i futbol sala en format kings league al pavelló de Tub. Els alevins han fet dinàmiques a les pistes d’atletisme i infantils feien competicions de futbol sala. La veritat que avui feia molt calor, i els nostres infants han fet sempre pauses d’hidratació per refrescar-se. Avui els alevins -infantils han anat a la piscina i han gaudit molt com sempre.

Quan ja eren la 13h hem fet la recollida i, seguidament, els del menjador han anat al Palau per recuperar forces. Donem per finalitzada la 1ª quinzena, que creiem que l’hem superat amb una molt bona nota. Esperem que les pròximes setmanes siguin igual de bones com a mínim. Per nosaltres el més important es que surtin amb un gran somriure i que s’ho passin bé.

La setmana que ve, vindrem amb més noticies! Fins dilluns, familia!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio