Dia d’adéus i de moltes emocions!

Hola, famílies!

Avui ha sigut un dia una mica trist per nosaltres perquè per a alguns dels nostres infants era el seu últim dia, pero com sempre (i no podia ser menys avui), ens ho hem passat pipa! Hem fet moltes coses, les voleu saber????

Els nostres prebenjamins han anat al camp de futbol, han fet jocs per escalfar i circuits prèviament abans d’iniciar el partits. El benjamins han seguit amb la seva competició de handbol, bàsquet i futbol sala en format kings league al pavelló de Tub. Els alevins han fet dinàmiques a les pistes d’atletisme i infantils feien competicions de futbol sala. La veritat que avui feia molt calor, i els nostres infants han fet sempre pauses d’hidratació per refrescar-se. Avui els alevins -infantils han anat a la piscina i han gaudit molt com sempre.

Quan ja eren la 13h hem fet la recollida i, seguidament, els del menjador han anat al Palau per recuperar forces. Donem per finalitzada la 1ª quinzena, que creiem que l’hem superat amb una molt bona nota. Esperem que les pròximes setmanes siguin igual de bones com a mínim. Per nosaltres el més important es que surtin amb un gran somriure i que s’ho passin bé.

La setmana que ve, vindrem amb més noticies! Fins dilluns, familia!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio