Darrera activitat de l’any!

Bon dia famílies!

Hem tornat de nou per explicar-vos què hem estat fent aquest cap de setmana al nostre esplai. Doncs bé, aprofitant que estem en època de Nadal, aquest dissabte hem realitzat amb els nostres joves un taller de manualitats nadalenques! Per començar, els hem distribuït en 3 grups de 4 i 5 joves amb 2 d’ells com a delegats per a que interactuïn i expliquin tots els processos per anar fent la activitat.

El primer grup havia de realitzar les targetes nadalenques, el segon grup havia de fer les etiquetes pels seus regals i l’últim grup, havia de decorar flascons de vidre amb detalls nadalencs. Vam aconseguir, finalment, fer l’activitat amb paciència i van realitzar coses molt creatives! Per acabar la tarda, vam gaudir d’un petit berenar i entre tots vam xerrar, riure i fer-nos fotos. Va a ser molt divertida tota la tarda.

El diumenge vam fer una excursió cap a Barcelona i vam anar a la fira de Santa Llúcia per gaudir d’una tarda molt nadalenca. Vam arribar molt d’hora, i vam començar a gaudir de les paradetes mirant i gaudit del voltant. Vam anar al costat de la Catedral i un dels nostres joves que es molt bo amb el “breakdance” va començar a ballar i donar voltes i entre tots vam començar a aplaudir i a riure. Va a ser tot un espectacle!

Aprofitant que era la final del Mundial, vam buscar una cafeteria per veure el partit però estava tot ple de gent!! Hi havia un ambient súper futboler i tothom estàvem eufòrics per veure qui guanyaria.

Per acabar, hem tornat caminant cap a la nostra estació de tren per tornar a La Llagosta, i tots gaudint de les llums tan espectaculars que hi havia pel centre de la ciutat de Barcelona. Va ser tot un èxit la nostra sortida i es van portar molt bé tota l’estona, van estar molt a gust i se’ls hi veia molt il·lusionats.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio