Hola, famílies!

Últim dia de casal per molt dels esportistes. Ens hem acomiadat de la millor manera que podiem, amb un parc d’atraccions d’aigua que molts trigaran a oblidar.

En arribar, tots els grups han pogut aprofitar el pavelló per jugar als esports i jocs que han vingut practicant durant el casal. Han omplert fins l’últim metre quadrat de la pista al ritme de la música.
Un cop tothom amb el banyador posat, hem provat les atraccions del parc per grups de convivència. El parc l’han format les atraccions dels matalassos elàstics, el canó d’espçcuma, la piscina i l’infable d’aigua, a més de la varietat de joguines. Per grups, hem començat el matí provant una mica de tot. En l’infable amb la caiguda de més de 4 metres, no hi ha hagut participant que no hagi repetit 10 cops. Les elàstiques no han parat d’impulsar nanos, i la piscina completa d’inici a fi. La festa de l’escuma ha estat molt divertida. Tant els hi ha agradat, que han volgut repetir la canonada.
Tota una sorpresa la que hi havia preparada…!


Per als que marxen, esperem que hagin gaudit de les experiències al casal mitjançant l’esport. Us esperem més endavant!

Però aixó no s’atura… Seguim al pavelló aquest Agost!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio