Creació d’embarcacions, esgrima i bàsquet

Hola famílies!

Arribem a l’equador de la setmana per completar més activitats nàutiques, d’aigua i esports variats.

Els grups 5 i 6 han pedalat fins la platja d’Empúries per construir les seves balses a partir d’un material molt bàsic com són bidons, cordes i troncs. Han col.laborat prou com per a formar dues embarcacions estables. Han aconseguit formar embarcacions per poder navegar i també d’altres experiments molt estètics però menys efectius a l’hora de la veritat… Ha estat una sessió molt divertida pels més petits, que sorprenen a tothom amb l’evolució aconseguida amb bici pel camí de La Muga. Un matí rodó per aquests esportistes tot terreny.

Per altra banda, els participants que formen els grups 1 i 2 han preferit passar aquesta jornada al pavelló i a la piscina. Estrenen esport de l’esgrima amb una sessió molt competitiva. Han entrenat els moviments d’atac i defensa amb l’espassa, així com la posició del cos en combat. Tos dos grups per separat han combinat aquesta sessió amb l’hora de piscina per nedar i jugar a l’aigua. L’última activitat per aquests participants ha estat la sessió de bàsquet al pavelló. Tots dos grups junts per fer partits i jocs d’eliminar. El bàsquet ès, sense dubte, l’activitat i l’esport preferit dels més grans.

Els grups de convivència 3 i 4 han començat al pavelló tots junts amb una sessió d’aeròbic. Ritme i coreografíes de bon matí per encaminar el dia. Han practicat balls conjunts populars i d’altres amb molta més imaginació per part dels nens i nenes dels grups. Seguiran amb activitats d’aigua fins l’hora de marxar… Són els jocs d’aigua al camp de futbol i la piscina municipal. Avui ha estat el seu torn amb els jocs d’aigua amb globus i joguines d’aigua. El que el clima els ha permés, han pogut competir en els jocs més divertits per equips. Marxen amb moltes ganes de tornar a la platja d’Empuriabrava i agafar la bicicleta.

Demà, qui no marxa a la platja, passa per la piscina… Continuem!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio