Comencem una nova setmana al Casal Esportiu!

Hola, famílies!

Avui dilluns al casal hem tingut una jornada passada per aigua, degut a les activitats de platja, piscina i jocs d’aigua.

Han estat els grups 3 i 4 qui han obert la setmana anant a la platja en bicicleta, marcant un temps rècord en el recorregut de La Muga amb una pedalada perfecta. Esmorzen al passeig, preparats per entrar a l’aigua. Han aprofitat la platja d’Empuriabrava jugant i tenint la seva estona d’esbarjo. Practiquen volei i jocs d’eliminar. En acabar aquesta part de l’activitat, tornen al pavelló per concloure amb el matí.

Els participants dels grups 5 i 6 han iniciat la setmana al pavelló amb una sessió de bàsquet. Han practicat els jocs més divertits d’eliminar i encert a l’aro. Carrera amb pilota i tirs lliures per acabar amb uns partits. Segueixen amb piscina. Després d’esmorzar han practicat una estona de natació, per acabar jugant als jocs de pilota tradicionals. Acaben més molls amb els jocs d’aigua. Han aprofitat per jugar amb globus d’aigua, joguines i jocs d’aigua per equips.

Grups 1 i 2 també gaudeixen de la piscina municipal de Castelló durant el matí, per completar la jornada. Neden i gaudeixen de la seva estona amb carreraes i jocs d’eliminar. Baixen pulsacions amb les tècniques de relaxació al pavelló. Estrenen, també, l’activitat de jocs d’aigua. Més globus i jocs d’aigua al camp de futbol per combatre aquesta calor… Lluita de globus!

Quina activitat estrenen el proper dia els nostres participants? Seguim amb més esport i aigua al casal esportiu!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio