Comencem la setmana amb energia!

Hola, famílies! Aquesta setmana, hem tingut un inici de setmana molt mogut…

Per començar amb el dilluns, els grups 3, 4 i 5 tornen a treure les bicicletes del magatzem per superar la Muga i arribar a l’escola de vela. Allà, els van acollir els instructors del lloc amb els kayaks preparats.  Van recórrer les aigües amb embarcacions de dos i tres participants. Tots junts per remar i arribar fins l’últim racó possible. Demostren destresa i constància per passar bona estona al kayak. Una mica d’esbarjo a l’aigua per tornar al pavelló amb la bicicleta.

Els grups 6, 7 i 8 dancen i practiquen arts escèniques inaugurant la setmana. Tots al pavelló, s’uneixen per compartir una estona de mímica i ball contemporani. Després, han continuat amb l’atletisme buscant les millors marques en les proves més divertides. Deixen, sense dubte, aconseguits els récords més divertits del casal esportiu de Castelló d’Empúries. Després, han fet handbol per completar el matí, amb jocs de técnica i col.laboració, per acabar amb petites competicions lluint el que han estat practicant.

Els grups 1 i 2 competeixen també en proves d’atletisme, com carrera de relleus, sprint, triple salt o carrera de sacs. Totes molt renyides i cadascuna amb un protagonista diferent. Després d’una bona estona d’esmorzar, han reprès forces per seguir amb l’hockey. Han practicat la tècnica básica de la conducció i pasada amb els estics, per acabar llençant a porteria. Per completar el seu dia han entrat al pavelló i han entrenat a futbol sala. Han escalfat i s’han preparat per fer partits entre els participants dels dos grups que han vingut molt mentalitzats per aquesta activitat. Celebrant la gran quantitat de gols al camp tanquem el dilluns d’esports d’equip i individuals.

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio