Comencem la segona setmana!

¡Hola, famílies!

Avui hem iniciat el primer dia de la segona setmana i, com era d’esperar, infants i monitors ens ho hem passat molt bé. Avui ha fet molta calor, però amb les pauses d’hidratació i els espais amb ombra i avui petits a la piscina ho hem pogut combatre  Què creieu que hem fet? Ara us ho expliquem!

Aquesta setmana teníem sorpreses pels nostres infants, donat l’èxit que hi va haver la setmana passada al camp de futbol del 1r de maig, ens han deixat seguir anant durant les següents setmanes. Tots els alevins han anat a primera hora per fer la 1a sessió, fent uns exercicis de futbol per escalfar. Seguidament, com no, d’un bon partit. Els prebenjamins i benjamins han fet handbol i bàsquet al pavelló repassant conceptes apresos la setmana pasada.

Després d’esmozar i d’agafar forces, hem continuat fent exercicis més especifics i els petits han aprofitat per fer curses de relleus abans d’anar a la piscina i refrescar-se, els més grans han fet competicions on han participat també els monitors on sempre els hi agrada. Quan hem acabat hem anat a dinar, avui ja em pogut anar al Palau a dinar, on sempre els hi agrada els infants l’estona lliure per poder fer partits a la pista.

Ens veiem demà, famílies!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio