Comencem la segona setmana!

Hola, famílies!

Avui hem iniciat el primer dia de la segona setmana i, com era d’esperar, infants i monitors ens ho hem passat molt bé. Seguim amb la calor, però amb l’energia que tenim no ens poden aturar! Podeu imaginar que hem fet? Ara us ho expliquem!

Aquesta setmana, tots els benjamins han anat a primera hora a fer la 1º sessió, fent uns rondos per escalfar i uns exercicis de tir. Després han fet un rei de la pista, on l’equip que guanya segueix jugant  Els prebenjamins i benjamins han fet handbol i bàsquet al pavelló del Tub aprenent conceptes nous per després poder jugar un partit.

Després d’esmorzar i d’agafar forces, hem continuat fent exercicis més específics i els petits han aprofitat per fer curses de relleus. Després, han tornat al Tub per evitar les hores més fortes de calor, els més grans han fet curses per veure qui neda més ràpid. Quan hem acabat hem anat a dinar. Avui ja hem anat al Palau a dinar, on sempre els hi agrada els infants l’estona lliure per poder fer partits a la pista.

Ens veiem demà, famílies!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio