Comencem la segona quinzena!

Hola, families!

Tret de sortida per la segona quinzena del casal. Els participants s’han desplaçat a la platja de Roses per passar per la sorra i provar les embarcacions del Banana Aventura. Una embarcació d’esbarjo remolcada per recórrer les costes. Ben esmorzats, de petits a grans han tractat d’evitar caure a l’aigua mentre l’embarcació a motor agafava corves i velocitat. Una experiència més al casal esportiu per superar-se i intentar gaudir dels esports nàutics més extrems! Tots els participants han pogut estar a l’aigua amb els seus grups. També han deixat una emprenta d’escultures i representacions a la sorra.

El dilluns deixa les espectatives del casal altes. Estem desitjosos de veure als nanos amb les noves activitats. El pavelló s’omplirà demà pels esportistes dels grups 1, 2, 5 i 6. Esports de raqueta, jocs de taula o aeròbic són algunes de les activitats. Els participants dels grups 3 i 4 han de pedalejar, un cop més que vista la ruta, per arribar a les pistes d’esports a la platja.

Seguim!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio