Comencem la segona quinzena!

Hola famílies!

Avui hem iniciat la segona quinzena del casal, al principi com es normal hi havia nervis pel primer dia, però els nostres monitors i monitores han estat molt atents per distribuir els nostres infants i amb quin monitor els hi tocava…. Voleu saber què hem fet??? Ara us expliquem!
Avui els més grans han fet al principi jocs de coneixença pels infants nous, després els alevins han anat a jugar al camp de futbol i els infantils han fet atletisme amb unes proves que els hi han preparat els monitors. Una tracta de salt de longitud, un altre era una carrera de relleus, carrera d’obstacles, etc… Tot i la calor han gaudit molt. Després d’esmorzar hem realitzat la segona sessió i després els més petits han anat a la piscina, on han pogut refrescar-se per combatre aquesta onada de calor.
Un cop hem fet la tercera sessió, prebenjamins i benjamins han acabat la piscina i alevins i infantils els partits de competició, tocava la recollida. Els infants que es quedaven i no coneixien el funcionament del menjador, els hi hem explicat prèviament. Avui per dinar tocava amanida de llenties, truita de tonyina amb amanida i de postre síndria. Después han gaudit de temps lliure i han vingut a recollir els infants.
Ens espera un setmana complicada per la onada de calor pero estem segurs que ens ensortirem! Demà més i millor….
Fins demà, famílies!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio