Comencem la primera setmana!

Hola, famílies!

Seguim amb el segon dia i primer dilluns del casal esportiu! Avui, els nens i nenes han participat en les primeres activitats fora del complex esportiu del pavelló.

Els integrants dels grups 1 i 2 obren la setmana amb l’excursió en bicicleta al Butterfly Park de Castelló. El Zoo ha acollit als participants en el seu jardí tropical, envoltat dels seus animals exòtics com papallones, tucans, tortugues, loros i demés. Han donat de menjar als animals i conegut l’entorn natural d’una gran varietat d’espècies.

Per altra banda, el grups 3, 4 i 5 han pedalejat pel camí natural de La Muga fins a la platja d’Empuriabrava. Allà, han estat acompanyats dels instructors de l’escola de vela d’Empuriabrava Sailing.  Ha estat una experiència nàutica emocionant amb el paddel surf com activitat estrella. Taules i rems per combatre el calor a l’aigua!

Pel que fa als més petits de la casa, els grups 6,7 i 8 han donat com inagurada la piscina municipal de Castelló d’Empúries. Aquest espai serà una de les seus del casal, ja que és una activitat que repetirem al llarg del nostre horari. Han combinat la jornada a l’aigua amb els esports de raqueta al pavelló, practicant la seva técnica i competint amb les habilitats que han estat entrenant.

 

Demà us esperem per seguir amb més activitats! Ompliu les vostres cantimplores, veniu amb tot el necessari… i llestos per seguir gaudint al casal esportiu!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio