Comencem el Casal Esportiu!

Hola, famílies!

Aquest divendres dia 1 comencem el casal esportiu!

Per aquesta primera jornada tenim preparats jocs de coneixença i les olimpíades estiuenques de Castelló d´Empúries. Una sèrie de proves olímpiques particulars que necessiten les habilitats esportives dels grups participants i capacitat de treball en equip.

arribada al casal per part dels participants la tenim prevista per a les 8:45h. Recordem que l´acollida comença a les 8:00h. Es imprescindible per divendres roba d´esport, aigua i crema solar en una bossa petita. Recomanem també portar una gorra.

El primer dia envoltarem l´activitat del casal en els espais del complex que formen el Pavelló i el camp de futbol, sense sortir d´aquest. I tots els infants faran les mateixes activitats rotatives

Els grups, de l’1 al 8, estan organitzats de major edat a menor de la mainada. (1=ESO, 8=1r de primària). En el mateix inici es distribuiran els infants en el seu grup  per tota la quinzena.

Pel que fa a l’esmorzar, podeu portar allò que considereu, sempre i quan no sigui molt pesat. Recordeu que, després, continuarem fent esport!

Per altra banda, qui es quedi a dinar no haurà de portar res, ja que el dinar corre a càrrec d’un càtering.

Ens veiem en res, families!

 

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio