Celebrem Sant Jordi

Hola, famílies!

Esperem que hagueu passat un bon cap de setmana! Nosaltres, com era d’esperar, ens ho vam passar genial! El dissabte ens vam quedar a l´Escola Marinada fent una manualitat.
 
Com el 23 d’abril és Sant Jordi, volíem fer una activitat relacionada amb aquesta temàtica, els objectius principals que volem destacar d’aquesta activitat era conèixer les tradicions culturals catalanes i potenciar la creativitat. Primer van pintar un drac amb pintura, després el vanm retallar i deixar eixugar, més tard vam fer una rosa de Sant Jordi, on alguns dels infants van fer boletes amb el paper pinotxo i el van enganxar a la rosa. Quan ja es va assecar tant el drac com la rosa, van enganxar a un pal amb celo.
 
Com després ens va sobrar una estona de temps la vam aprofitar perquè els infants tinguessin temps lliure.
 
La setmana vinent vindrem amb més noticies! Us desitgem que gaudiu d’una bona setmana!
 
——————————————————————————————————————————
 
¡Hola, familias!
 
Esperamos que hayáis pasado un buen fin de semana! Nosotros, como era de esperar, nos lo pasamos genial! El sábado nos quedamos en la Escuela Marinada a hacer una manualidad.

Como el 23 de abril es Sant Jordi queríamos hacer una actividad relacionada con esta temática, los objetivos principales que queremos destacar de esta actividad era conocer las tradiciones culturales catalanas y potenciar la creatividad. Primero pintaron un dragón con pintura, después lo recortaron y dejaron secar, más tarde hicimos una rosa de San Jordi, donde algunos de los niños hicieron bolitas con el papel pinocho y lo engancharon en la rosa.
 
Cuando ya se secaron tanto el dragón como la rosa, lo engancharon a un pajita con celo. Como después nos sobró un rato de tiempo la aprovechamos para que los niños tuvieran tiempo libre.
 
La próxima semana vendremos con más noticias! Os deseamos que disfrutéis de una buena semana!
 

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio