Celebramos el Día Universal de los Derechos de la Infancia!

¡Bones, famílies! 

Avui és un dia especial, ja que hem fet una activitat molt divertida i entretenida, ara us expliquem: 
 
El dia 20 de novembre es celebra el Dia dels Drets de la Infancia i avui ens han explicat una mica el que es amb un vídeo super xulo i bastant explicatiu on hem parlat sobre els Drets de la Infancia, hem posat exemples i hem donat la nostra opinió.
 
Per fer-ho més creatiu, hem creat un cartell on cada infant hem posat les nostres mans en pintura, amb el nostre nom i amb un dret que volguessim compartir! Ha quedat un mural molt xulo! 
 
Desprès del mural, hem fet la darrera activitat: origamis! 
 
Hem fet grulles de paper, al principi ens ha costat ja que hem tingut problemes, però amb l’ajuda dels monitors ha sigut més senzill! Ens han quedat molt xulos! Amb tot, ens han sobrat 15 minuts i hem aprofitat per fer temps lliure, ens ho hem passat molt bé! I, després, hem agafat els origamis i hem marxat cap a casa. El proper dissabte, més i millor.
 
Ens veiem families! 

————————————————————————————————————————————————————————
 
¡Buenas, familias! 
 
Hoy es un día especial, ya que hemos hecho una actividad muy divertida y entretenida, ahora le explicamos:

El día 20 de noviembre se celebra el Día de los Derechos de la Infancia y hoy nos han explicado un poco lo que es con un vídeo super chulo y bastante explicativo donde hemos hablado sobre los Derechos de la Infancia, hemos puesto ejemplos y hemos dado nuestra opinión.

Para hacerlo más creativo, hemos creado un cartel donde cada niño hemos puesto nuestras manos en pintura, con nuestro nombre y con un derecho que quisiéramos compartir, ¡Ha quedado un mural muy chulo! 

Después del mural, hemos hecho a última actividad, ¡origamis! 
 
Hemos hecho grullas de papel, al principio nos ha costado ya que hemos tenido problemas, pero con la ayuda de los monitores ha sido más sencillo, ¡Nos han quedado muy chulos! Con todo, nos han sobrado 15 minutos y hemos aprovechado para hacer tiempo libre, nos lo hemos pasado muy bien! Después, hemos cogido los origamis y nos hemos ido a casa. El próximo sábado, más y mejor.
 
¡Nos vemos familias! 

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Visitamos a los Bomberos de Barcelona!

Hola, famílies! Tenim el plaer de comunicar-vos que el dissabte passat vam fer la primera sortida conjunta amb l´Esplai de la Llagosta. Va ser molt

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Día de juegos

Hola, famílies! Aquest dissabte 10 de febrer teníem programat fer l’activitat a l’escola ja que feia fred i hi havia una probabilitat alta de pluja.

Leer más»
Scroll al inicio