Hola, famílies!

Per continuar amb la recta final al casal d’esports ens hem desplaçat a la platja d’Empuriabrava per visitar per darrere cop als nostres companys de l’escola de Vela.

Després de tot el Casal fent esport i agafant la bicicleta cada 2×3, finalment avui hem anat tots pedalant fins a la Muga.  Com a resultat, tots els participants han pogut superar-se, un dels propòsits del nostre casal d’esports. Els campions i campiones deixen molt contents els seus monitors, que veuen els fruits de tant esforç.

En arribar a l’escola de vela, hem substituït les nostres bicicletes pels caiacs del lloc. Hem tingut l’oportunitat de tancar esports nàutics amb un esplaiat passeig amb caiac a mar obert i pel mateix riu. Els nanos han aprofitat per fer-se un bany mar endins amb els instructors. Així, han tornat al seu ritme a les platges de l’escola, després de gairebé 2 hores molt gaudides dalt la petita embarcació. En acabar, ens acomiadem dels instructors, a qui esperem tornar a veure l’edició vinent al casal, així com les activitats tant top que sempre ens presenten!

Anem per la jornada de cloenda… Sorpreses per acomiadar un any més el Casal esportiu!