¡Hola, famílies!

Se’ns està passant la setmana volant, ja estem a dimecres i això és un no parar! La veritat és que ja comencen a pesar les cames, però encara volem més, tenim energia per moltes setmanes encara! Què creieu que hem fet? Ara us ho expliquem!

Aquesta setmana sembla que vol ploure, pero aprofitem al màxim poder fer activitats a l’aire lliure, tot i que estem preparats en cas de pluja. Avui, sobretot, hem treballat la precisió, ja sigui amb el peu o la mà. En funció de la zona que marcàvem el gol sumava més o menys punts. Poc a poc anem entenen les normes de l’esport que estem practicant.

A la tercera part de la sessió, els menuts han nedat sense parar, semblaven dofins a l’aigua! I els grans han fet competició, que és un dels moments que més els hi agrada del dia.  Quan fem partits intentem juntar-nos amb altres grups perquè hi hagi més competitivitat

Després de fer les activitats, han anat a dinar a casa i els altres companys hem anat a l’escola Salvador Llobet, on ens han tractat genial i hem menjat encara millor. Avui tocava crema de verdures i llenties amb curry. Hem gaudit molt!

Al finalitzar el dinar, hem pogut gaudir de temps lliure!

Després, hem agafat les motxilles i cap a casa! Hem gaudit molt! La setmana és difícil de millorar. Demà venim carregats de sorpreses! No us ho perdeu!

Fins demà, famílies!