Hola, famílies!

Avui dimecres, com la resta de setmana, ha fet molt bon dia, amb molta calor, temperatures elevades però, tot i així, ens ho hem passat genial. Voleu saber què hem fet??? Ara us expliquem!
Els més petits han treballat la precisió, els prebenjamins havien de marcar gol fent handbol, sembla fàcil, oi? Doncs no! Perquè fos gol havien de passar la pilota dins de l’aro. Els benjamins havien de donar amb la pilota a un con que col·locaven els monitors a la porteria, per sumar punt havien de tocar el con.
Els més grans han anat al camp de futbol i la pista d’atletisme. Els alevins han passat per les proves d’atletisme, hi havia algun que semblava Usain Bolt, quina velocitat! Els infantils han fet un triangular fent un rei de la pista, on l’equip que guanya com a premi seguia jugant. Una cop hem finalitzat les dues primeres sessions, els més petits han anat a piscina fent concurs de salts! I els més grans han seguit amb competicions dins del pavelló del Tub. Després de la recollida hem anat a dinar. Avui tocava puré de carbassó, de segon mongetes amb amanida i tomàquet i de postre un bon tros de meló per refrescar-nos. Què important és menjar una dieta equilibrada!
Demà vindrem amb més notícies! Fins demà, famílies!