Hola, famílies!

Avui hem iniciat la darrera setmana de la 2a quinzena. Com sempre, els nostres infants venen amb molt d’entusiasme i no podia ser menys aquesta, ja que saben que molts infants ja finalitzen el nostre casal. Voleu saber què hem fet? Ara us ho expliquem…
Els més petits hem fet dinàmiques per escalfar, com el pedra, paper, tisora. Els benjamins han fet un circuit tècnic de bàsquet i després els hi han ensenyat com es colpeja el volant. La primera sessió no hem pogut utilitzar les pistes, per tant, hem anat al camp de futbol 1r de maig. La categoria d’alevins i infantils a fer un exercici molt típic de futbol per escalfar, un rondo, amb la novetat que hi havien dos jugadors que havien de robar la pilota i després ens hem juntat per fer partits i hem barrejats els grups per equilibrar els equips.
Un cop hem acabat d’esmorzar i reposar forces, alevins i infantils han continuat les seves respectives competicions i els petits han anat  a la piscina on han tingut la sort que no hi havia molts casals i tenien molt d’espai per poder nedar. Han fet competicions per veure qui neda més ràpid. Quan ja era l’hora hem deixat els infants en el punt de recollida i els que es queden a dinar han anat cap al menjador. De menú hi havia arròs integral amb verdures, hamburguesa de quinoa amb salsa de tomàquet i, per acabar, una bona poma. Després han tingut temps lliure.
Fins aquí avui, un dia menys! Demà més i millor….. fins demà!