Avui, treballem les lletres de les cançons!

Benvolgudes famílies,

Avui ha estat un dia molt i molt apassionant! Hem començat a treballar més a fons les lletres de les cançons que gravarem el divendres, a preparar els diferents papers teatrals i hem començat a idear com seria la posada en escena. Ha estat molt i molt divertit.
Pel que fa al lleure, avui amb les i els minions hem fet jocs cooperatius i, al final, jocs de taula. Amb el grup de grans, hem fet avui l’assemblea setmanal, ja que ahir no ens va donar temps a fer-la i hem presentat a tots els grups la cartolina que ens acompanyarà durant tot el casal… LA CARTOLINA DELS GOMETS!
A l’hora de dinar hem fet un picnic al Parc Central on, després de fer l’àpat, hem gaudit una estona de “la balena”, amb els seus tobogans, les seves cordes per escalar i tots els seus nivells. Ha sigut súper divertit.
Finalment, hem vingut al casal i ens ha donat temps per poder fer el tancament del dia.
RECORDATORI PER A LES FAMÍLIES!
Demà anem a la platja de Bogatell!!!
És molt important que portem el següent material:
  1. Banyador
  2. Crema de sol
  3. Gorra
  4. Xancletes (si són tancades millor)
  5. Roba de recanvi
  6. Tovallola
  7. La targeta de transport T-16
Serà una sortida de tot el dia i dinarem a un parc al costat de la platja.
Demà, més i millor!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio