Avui, esports d’equip!

Hola, famílies!

Seguim al casal esportiu obrint quinzena i més d’Agost. Cares noves i esports d’equip!

Els esportistes dels grups 1, 2 i 3 que formen el casal aquesta quinzena, han gaudit participant en les mateixes 3 activitats. Avui ha estat el torn dels esports d’equip. Han estrenat el pinfubot, un joc modificat de pista dividida, senzill i divertit, que s’adapta al nivell i nombre de participants. En aquest, s’empra qualsevol part del cos per enviar la pilota per sobre de la xarxa al camp contrari. Inclou normes del ping-pong, futbol i volei. Ha estat d’allò més entretingut, tots els nens i nenes han acollit molt bé l’esport i han jugat partits d’allò més originals.

Passant per altres esports d’equip, però més populars, han participat en la sessió de volei pista al pavelló. Els més petits del grup 3 han jugat a jocs de volei adaptat molt divertits, de col.laboració i d’eliminar per acabar per probar la xarxa en un partit per equips. El grup 2 ha provat la xarxa per escalfar i practicar la passada a camp contrari i colpeig en entrenament. Han dividit el grup en equips per al partit molt intens. El grup 1 ha tastat les dimensions oficials d’una pista de volei per jugar un gran partit. A la pista o la platja, ja venen practicant aquest esport tant ben acollit per la seva part.

Per acabar el matí, per necessitats imprevistes de manteniment a la piscina, hem aprofitat l’aigua d’una altra manera. Festa de l’aigua al camp de futbol!

I demà… al RUTAC parc Salatà!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio