Hola, famílies!

Seguim al casal esportiu obrint quinzena i més d’Agost. Cares noves i esports d’equip!

Els esportistes dels grups 1, 2 i 3 que formen el casal aquesta quinzena, han gaudit participant en les mateixes 3 activitats. Avui ha estat el torn dels esports d’equip. Han estrenat el pinfubot, un joc modificat de pista dividida, senzill i divertit, que s’adapta al nivell i nombre de participants. En aquest, s’empra qualsevol part del cos per enviar la pilota per sobre de la xarxa al camp contrari. Inclou normes del ping-pong, futbol i volei. Ha estat d’allò més entretingut, tots els nens i nenes han acollit molt bé l’esport i han jugat partits d’allò més originals.

Passant per altres esports d’equip, però més populars, han participat en la sessió de volei pista al pavelló. Els més petits del grup 3 han jugat a jocs de volei adaptat molt divertits, de col.laboració i d’eliminar per acabar per probar la xarxa en un partit per equips. El grup 2 ha provat la xarxa per escalfar i practicar la passada a camp contrari i colpeig en entrenament. Han dividit el grup en equips per al partit molt intens. El grup 1 ha tastat les dimensions oficials d’una pista de volei per jugar un gran partit. A la pista o la platja, ja venen practicant aquest esport tant ben acollit per la seva part.

Per acabar el matí, per necessitats imprevistes de manteniment a la piscina, hem aprofitat l’aigua d’una altra manera. Festa de l’aigua al camp de futbol!

I demà… al RUTAC parc Salatà!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio