Arriba el Festa Esplai de Fundesplai!

Hola famílies!

El dissabte vam fer una de les sortides més espectaculars que hem pogut fer fins ara! Sabeu qui ens va acompanyar? Doncs sí, les nostres famílies des de pares, mares, germans i tiets! Vam anar el Festi Esplai del Parc Nou (El Prat del Llobregat) que organitza Fundesplai.
 
Per aprofitar el dia, vam quedar ben aviat a la parada de metro de Sagrera amb els infants i famílies per anar a La Llagosta, que des d’allà venia un autocar a recollir-nos per portar-nos al Festa Esplai. Un cop vam arribar, vam anar a agafar les nostres samarretes de la 36a edició! Per nosaltres va ser el primer cop que participavem i va ser impressionant. 
 
Allà hi havien un total de 50 activitats diferents repartites per tot l’espai que estavem situats, era imposible avorrir-te. Les activitats que més van agradar als nostres infants van ser: escalada, tirolina, pintacares i el mini futbolí humà. Al final del dia estavem tots esgotats, va ser un dia que mai oblidarem i que esperem poder repetir moltes edicions! Agrair a totes les famílies que van venir amb nosaltres, la setmana vinent ens veurem per explicar-vos més noticies!
 
——————————————————————————————————————————
 
¡Hola, familias!
 
El sábado hicimos una de las salidas más espectaculares que hemos podido hacer hasta ahora! Sabéis quién nos acompañó? Pues sí, nuestras familias desde padres, madres, hermanos y tíos! Fuimos el Festa Esplai del Parc Nou (El Prat de Llobregat) que organiza Fundesplai.

Para aprovechar el día, quedamos bien pronto a la estación de metro de Sagrera con los niños y familias para ir a la Llagosta, que desde allá venía un autocar a recogernos y llevarnos al Festa Esplai. Una vez llegamos, fuimos a coger nuestras camisetas de la 36a edición! Para nosotros fue la primera vez que participamos y fue impresionante.
 
Allá había un total de 50 actividades diferentes repartidas en el espacio que estabamos situados, era imposible aburrirse, las actividades que más gustaron a las nuestras niños fueron: escalada, tirolina, pintacaras y el mini futbolín humano. Al final del día estaban todos agotados, fue un día que nunca olvidaremos que esperamos poder repetir muchas ediciones! Agradecer a todas las familias que vinieron con nosotros. La próxima semana nos veremos para explicaros más noticias!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio