Aquest finde, gimcana per La Llagosta!

Bon dia! Per fi torna a ser cap de setmana i ens tornem a veure amb els joves! Les monitores hem aprofitat la setmana per descansar i tornar a estar amb l’energia al màxim!

Hem començat el dissabte a Can Pelegrí, i com que no són gaire puntuals… casi que hem estat 30 minuts esperant a que arribessin! Quan ja havien arribat uns quants els hi hem hagut de dir que l’activitat que teniem preparada per avui (una súper gimcana) no la podiem fer al final, i, en canvi, hem fet jocs de taula.

El primer al que hem jugat ha sigut El Llop, no sabem que te aquest joc però els encanta! Després d’una estona ja s’han dividit en grups més petits i han estat jugant a l’Uno, el tres en ratlla, el Doble i alguns al Black Stories. I així ens hem passat la tarda!

 

Diumenge! Últim dia de la setmana, així que hem aprofitat per fer l’esperada Gimcana per La Llagosta. Diem esperada perquè en tenien moltes ganes!
La Gimcana ha consistit en: per grups havíem de fer 10 fotos insòlites a coses que ens trobem pel carrer. Una vegada fetes, tornem al Nou Casal i les compartim amb l’encarregat de l’altre grup, tornem a sortir i intentem trobar els llocs on han fet les fotos els altres grups. Tot això amb un límit de temps, és clar. El grup guanyador és el que aconsegueix trobar les 10 fotos en menys temps.

Així que ens hem dividit en 3 grups i hem començat amb la gimcana. Al final només 1 dels grups ha aconseguit trobar les 10 fotos!
Tot i que els altres grups no les hagin aconseguit totes ens ho hem passat molt bé!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio