Aquest finde, gimcana per La Llagosta!

Bon dia! Per fi torna a ser cap de setmana i ens tornem a veure amb els joves! Les monitores hem aprofitat la setmana per descansar i tornar a estar amb l’energia al màxim!

Hem començat el dissabte a Can Pelegrí, i com que no són gaire puntuals… casi que hem estat 30 minuts esperant a que arribessin! Quan ja havien arribat uns quants els hi hem hagut de dir que l’activitat que teniem preparada per avui (una súper gimcana) no la podiem fer al final, i, en canvi, hem fet jocs de taula.

El primer al que hem jugat ha sigut El Llop, no sabem que te aquest joc però els encanta! Després d’una estona ja s’han dividit en grups més petits i han estat jugant a l’Uno, el tres en ratlla, el Doble i alguns al Black Stories. I així ens hem passat la tarda!

 

Diumenge! Últim dia de la setmana, així que hem aprofitat per fer l’esperada Gimcana per La Llagosta. Diem esperada perquè en tenien moltes ganes!
La Gimcana ha consistit en: per grups havíem de fer 10 fotos insòlites a coses que ens trobem pel carrer. Una vegada fetes, tornem al Nou Casal i les compartim amb l’encarregat de l’altre grup, tornem a sortir i intentem trobar els llocs on han fet les fotos els altres grups. Tot això amb un límit de temps, és clar. El grup guanyador és el que aconsegueix trobar les 10 fotos en menys temps.

Així que ens hem dividit en 3 grups i hem començat amb la gimcana. Al final només 1 dels grups ha aconseguit trobar les 10 fotos!
Tot i que els altres grups no les hagin aconseguit totes ens ho hem passat molt bé!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio