Aquest finde, cine casolà i celebrem la DUDI

Hola, famílies! Per fi, torna a ser cap de setmana i toca esplai, ja en teniem ganes!

Aquest cap de setmana l’hem començat sent poquets, en concret 8, ja que com us hem dit diverses vegades, aquí a l’esplai som molt
futboleros i tenien la presentació dels equipos de fútbol. Però això no ha fet que ens ho passem menys bé! Dissabte tocava tarda de cinema, i tot i que ens va costar bastant triar la peli al final hem mirat “Padre no hay más que uno 3″, i per acompanyar-la, hem menjat crispetes, patates i llaminadures!

Un cop acabada hem aprofitat per jugar al Llop, és la primera vegada que hi jugaven i els hi ha agradar molt! Tant que diumenge han volgut repetir! A part d’això, com que hem crescut tant i som tantes a l’esplai avui hem conegut a la Paola, la nova monitora i coordinadora!

I, així, ha arribat el diumenge! Últim dia de la setmana, però avui és un dia especial, sabeu per què? Sabeu que passa avui 20 de novembre?
Doncs bé, és el Dia Universal dels Drets dels Infants, la DUDI! I a l’esplai ho hem aprofitat i hem explicat la història i n’hem parlat una miqueta.
Hem fet una activitat especial per aquest dia, l’activitat de #JoNoM’hoEmpasso! Hem parlat dels aliments, de la freqüència amb que s’han de consumir i al final de la freqüència amb que els consumim.

A més a més, a l’haver crescut tant com a esplai, necessitavem fer una activitat més reflexiva sobre aquest, i així poder compartir amb els companys i companyes què esperem de l’esplai, de les monitores i d’ells mateixos. Tot i que ha costat una mica escoltar-nos els uns als altres, al final ho hem aconseguit, i han sortit coses molt interessants!

I res més, fins el pròxim cap de setmana, que serà mogut!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio