Animals, esports… i molta aigua!

Hola, famílies!

Avui dimarts hem tornat a gaudir d’una jornada esportiva al casal. Tots els grups han complert amb éxit els objectius i activitats que tenien programades.

Els grups 6,7 i 8 han superat el repte del camí de La Muga. Al final del seu dur trajecte, han obtingut la grata recompensa a l’aigua. Ha estat el seu torn al paddle surf a càrrec de l’escola de vela d’Empuriabrava. Jocs a l’aigua i trajectes en tabla per acabar tornant al nostre pavelló pedalejant.

Els grups 3, 4 i 5 han visitat el Zoo de les papallones i animals exòtics. El Butterfly Park ha acollit els infants en el seu paratge més natural. Les altes temperatures característiques han adentrat els nens i nenes dels grups dels mitjans. Han pogut interactuar amb els animals degut a la seva proximitat en l’espai, així com els han donat de menjar.

Per acabar, els grups 1 i 2 han perfeccionat la seva pràctica en els esports reglats al pavelló. Ha estat una jornada molt completa on han recorregut tots els espais del complex esportiu que formen el mateix pavelló, el camp de futbol i el passeig de l’Oca. Començant pel beisbol i continuant amb els esports de raqueta de tenis i bàdminton.

Demà, piscina, més activitats i platja per continuar combatent l’estiu esportivament… I recordeu aprovisionar-vos segons el vostre grup i horari! Seguim!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio