Anem al Rutac!

Hola, families!

Els participants del casal han arribat aquest matí al pavelló per preparar la sortida al RUTAC. Les ganes dels nens i nenes per arribar al parc es notaven des de primera hora.

En arribar, hem esmorzat en els seus jardins per preparar els cossos per les properes tres hores. Les atraccions en el RUTAC han estat molt variades, i de tot tipus com matalassos, inflables o jocs recreatius molt divertits. Els participants han començat gaudint de tot el parc per ells sols. L’atracció més emocionant ha estat el toro mecànic, que ha possat a prova l’agilitat dels esportistes del casal. El minigolf també ha tingut ocupats als nanos al voltant d’una bona estona… Tot un circuit de postes d’allò més originals. Han aprofitat la piscina del parc per refrescar-se i fer carreres de barques a pedals. Per posar fi a la jornada, hem repetit festa de l’espuma al ritme de la música. Fins l’últim minut aprofitat, abans de preparar el viatge de tornada al pavelló.

Tornem al pavelló,  per agafar les bicicletes i establir el punt de sortida per visitar l’escola de vela d’Empuriabrava, on anirem demà. Som-hi!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio