Hola, families!

Els participants del casal han arribat aquest matí al pavelló per preparar la sortida al RUTAC. Les ganes dels nens i nenes per arribar al parc es notaven des de primera hora.

En arribar, hem esmorzat en els seus jardins per preparar els cossos per les properes tres hores. Les atraccions en el RUTAC han estat molt variades, i de tot tipus com matalassos, inflables o jocs recreatius molt divertits. Els participants han començat gaudint de tot el parc per ells sols. L’atracció més emocionant ha estat el toro mecànic, que ha possat a prova l’agilitat dels esportistes del casal. El minigolf també ha tingut ocupats als nanos al voltant d’una bona estona… Tot un circuit de postes d’allò més originals. Han aprofitat la piscina del parc per refrescar-se i fer carreres de barques a pedals. Per posar fi a la jornada, hem repetit festa de l’espuma al ritme de la música. Fins l’últim minut aprofitat, abans de preparar el viatge de tornada al pavelló.

Tornem al pavelló,  per agafar les bicicletes i establir el punt de sortida per visitar l’escola de vela d’Empuriabrava, on anirem demà. Som-hi!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio