Bon dia, famílies! Aquest cap de setmana hem anat de Ral•li Jove pel Maresme amb Fundesplai. Tots els esplais vam arribar a les 10:30 a Mataró, que va ser el punt de partida del nostre magnífic cap de setmana. Un cop estàvem tots allà, vam esmorzar i posteriorment vam fer els grups amb els quals estaríem tot el dia.

Primer vam netejar la platja per grups, després vam fer jocs de coneixença per saber més els uns dels altres i, per últim, abans de marxar vam haver d’obrir la capsa que ens diria quines proves faríem durant tota la tarda a la gimcana. Els nostres joves van anar al grup 6 que va estar a Pineda de Mar i al grup 7 que va anar a Badalona. Durant la nostra estada en aquestes ciutats vam fer moltes proves de la gimcana com, per exemple, trobar una matrícula que tingués tots els números iguals (1111GHD), fer-nos una fotografia amb una gavina, aconseguir trobar una persona que fes anys aquell dia, buscar a Wally (que hem de dir que ens va costar fins que ens vam adonar que estava amagat dins del llibret on hi havia les proves de la gimcana), aconseguir que 5 persones ens ensenyessin la seva habilitat oculta, saber si la ciutat tenia com a mínim 10 carrers amb nom de dones… entre d’altres.

Cadascuna de les proves ens donava uns punts o uns altres depenent de la dificultat, així que havíem de fer quants més millor per ser els guanyadors de la gimcana. Després, com a bons supervivents, vam haver d’aconseguir el nostre propi esmorzar i el berenar, traient les nostres habilitats vam aconseguir que comerços locals ens donessin menjar i, fins i tot, va haver-hi gent que ens va comprar coses als supermercats. A les 20:30h vam agafar el tren per tornar a Mataró i anar a l’escola a sopar i, per acabar el dia, vam estar jugant a l’aire lliure al pati de l’escola abans d’anar a dormir per agafar forces per l’endemà.

Per cert, durant la nostra estada en la ciutat ens vam adonar que era molt difícil trobar deu carrers amb nom de dona perquè a la majoria de les ciutats els carrers estan anomenats amb noms d’homes o amb noms neutres, com per exemple, Carrer Major.

El diumenge vam aixecar-nos, vam esmorzar el que havíem aconseguit el dia anterior i vam marxar cap a Fundesplai, al Prat de Llobregat per fer el recompte de punts de cada grup, la cursa de quàdrigues i dinar tots junts com a comiat d’aquest Ral•li Jove 2023 fins que ens van venir a buscar les famílies.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio