Anem al Parc del Trabuc!

Hola families!

Aquest dilluns al casal esportiu hem dut a terme l’activitat d’orientació al Parc del Trabuc. Els participants s’han desplaçat en bicicleta pel camí natural de la Muga fins la zona, molt propera al pavelló.

En arribar, els esportistes han aprofitat el picnic per esmorzar preparant-se per la cursa. Per començar, organitzen tots els participants en grups de 4. Tots aquests, participaran per trovar el major nombre de medalles d’or amagades al voltant del parc. No ha estat una feina fàcil ja que el parc és molt extens… La cursa ha estat molt divertida, amb diversos empats entre grups i sense un clar guanyador. Molt bona experiència per als nanos que marxen del parc amb ganes de repetir l’activitat.

Tancada l’activitat, ens hem dirigit, bicicletes incloses, a la piscina municipal. Els esportistes no han deixat desocupat cap espai de l’aigua en cap moment. Ha estat una manera de concloure el matí d’allò més encertada Han fet el que millor se’ls hi dona a la mainada… Nedar i joc lliure!

Seguim!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio