Anem al Parc del Bosc i pintem samarretes

Hola, famílies!

El dissabte 06 d’abril hem anat de passeig al Parc del bosc de les escoles, ubicat a Vilanova del Valles. Hem pogut gaudir d’una tarda de jocs en grup i conèixer un lloc nou, on ningú abans havia visitat. El dia diumenge 07 el grup de nens i nenes de l’Esplai han pintat samarretes amb la tècnica de Tie-dye. Cadascú ha seguit les instruccions, seleccionat els colors i experimentat per fer la seva pròpia samarreta. El resultat ens va sorprendre a tots, ja que van quedar súper xules i fins i tot ja han estat estrenades.

Durant aquest cap de setmana es va compartir amb els nens informació sobre les activitats que es realitzaran durant el mes d’abril i maig a l’Esplai, convidant-los a participar-hi.

 


¡Hola, familias!

El sábado 06 de abril hemos ido de paseo al “Parc del bosc de les escoles”, ubicado en Vilanova del Valles. Hemos podido disfrutar de una tarde de juegos en grupo y conocer un lugar nuevo, al que nadie antes había visitado. El día domingo 07 el grupo de niños y niñas del Esplai han pintado camisetas con la técnica de Tie – dye. Cada uno ha seguido las instrucciones, seleccionado los colores y experimentado para hacer su propia camiseta. El resultado nos sorprendió a todos, ya que quedaron súper chulas e incluso ya han sido estrenadas.  

Durante este fin de semana se compartió con los niños información sobre las actividades que se realizarán durante el mes de abril y mayo en el Esplai, invitándolos a participar y recogiendo sus impresiones e intereses.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio