Hola families!

Avui dimarts ha estat una jornada diferent amb la sortida al MiniGolf Magic Green d’Empuriabrava. També ens hem passat pel FunnyWay del lloc, el local de patinets i vehicles per recorrer el passeig d’Empuriabrava.

Els esportistes han agafat les bicicletes per encaminar La Muga cap al passeig. Un cop hem arribat hem trobat una bona ombra on desplegar el picnic i esmorzar. Amb les piles carregades després de la ruta i menjar, hem arribat al minigolf per disputar un torneig que ha estat súper emocionant. Molts participants han sorprés amb les seves puntuacions tant altes i renyides. Tant, que s’ha hagut de disputar una final per decidir qui ha resultat campiona. Els participants puntuen amb nota la visita al minigolf, on s’ho han passat d’allò més bé.

En acabar, han pogut recòrrer el llarg del passeig amb els potents patinets elèctrics en els que han montat. Han hagut grans velocitats que han fet entretinguda aquesta petita sessió. Mostren moltes ganes de tornar a rodar en acabar l’activitat.

Tot un triomf per part de l’activitat programada per el dia d’avui…  Demà, més activitats i reptes al casal. Som-hi!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio